Portalwww.szczyglowice.plog³asza konkurs fotograficzny "Wiosna w obiektywie". Prosimy o przesy³anie zdjêæ (max 10szt.) na adresmarekdym@szczyglowice.pllub dostarczenie na p³ycie CD (bez limitu liczby zdjêæ). W konkursie mog± braæ udzia³ wszyscy . Termin nadsy³ania prac up³ywa 31.05.2009r. Nagrod± bêdzie opublikowanie zdjêæ w naszej galerii ze wskazaniem Autora. Je¿eli finanse dopisz± to znajdzie siê i nagroda rzeczowa :)
Ostatnio zmieniony przez marekdym 2010-05-10, 18:38, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Mam kilka na prawde ³adnych zdjêæ, ale niestety to nie ja je robi³am;/ i tak siê zastanawiam czy kolega od którego je dosta³am mia³ by co¶ przeciwko, ¿e wys³a³abym je na konkursik;)
W sumie Admin nie okre¶li³ czy zdjêcia mog± wysy³aæ wszyscy, czy tylko zarejestrowani u¿ytkownicy portalu.
Adminie, prosimy nas o¶wieciæ co do zasad konkursu - kto, po co, dlaczego i za ile.
P.S. Moim skromnym zdaniem, to powinni¶my siê ograniczyæ do mieszkañców Szczyg³owic. Rozszerzanie konkursu na ca³y ¶wiat mija siê z celem, bo to w sumie ma byæ "Wiosna w Szczyg³owicach" ale...
Tzw. Wyspa to tylko nasze osiedle a co z innymi "w³a¶ciwe Szczyg³owice" mo¿e nie wszyscy wiedz± gdzie one s±. A na Krywa³dzie to co wiosny nie ma, czy jak ?
Wiem, wiem maruda jestem nie musicie tego mi pisaæ
1. Uczestniczyæ mog± wszyscy, a zdjêcia powinny byæ z Knurowa i najbli¿szych okolic.
2. Zdjêcia wykonane przez kogo¶ innego mo¿na przes³aæ, tyko autor powinien o tym wiedzieæ. Oczywi¶cie nagrod± wypada³oby siê podzieliæ :)
3. Konstruktywne marudzenie jest dozwolone.
1. Czy marudzenie Bogdana jest konstruktywne?
2. Kto ustala czy marudzenie jest konstruktywne czy nie?
3. A je¶li jest konstruktywne to czemu?
4. A je¶li jest niekonstruktywne to co ?
Ej ludziska, mówi³em nie piszcie mi ¿e jestem maruda No proszê, widzê ¿e tu poma³u chc± siê ze mn± rozprawiæ Je¿eli wywo³ujê dyskusjê to znaczy ¿e jestem konstruktywny, a moja uwaga by³a podyktowana tym, ze skoro to jest portal "Szczyg³owice i Krywa³d " to nie ograniczajmy kokursu do Wyspy (osiedla) a tzw. Krzy¿ówka droga renatka33 patrz±c w stronê Czuchowa, to jest w³a¶nie dzielnica Knurowa, a my tylko osiedlem przy niej.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum