Wys³any: 2009-08-19, 18:43 Nowa funkcjonalno¶æ powi±zana bêdzie z nagrod± :)
Informujemy wszystkich, ¿e istnieje mo¿liwo¶æ wysy³ania zaproszeñ do naszego forum za pomoc± specjalnych linków.
Linka znajdziesz po zalogowaniu wchodz±c w górn± zak³adkê "u¿ytkownicy" i klikaj±c na swój nick. Otworzy siê plansza z twoimi danymi, a u do³u, po prawej stronie jest wspomniany link.
Skopiuj go i roze¶lij do swoich znajomych ze Szczyg³owic i Krywa³du, a tak¿e innych o których my¶lisz, ¿e mogliby braæ udzia³ w ¿yciu naszego portalu.
Admin widzi kto ile ludzi SKUTECZNIE (rejestracja) zaprosi³. Mo¿esz zachêcaæ znajomych na wszystkie sposoby :)
My¶lê, ¿e gdy znajdziemy jakiego¶ sponsora, to po jakim¶ czasie bêdzie nagroda o warto¶ci min 50z³ :)
Posz³am troszkê na ³atwiznê i na sta³e wklei³am link w opisie na NK a i tak uwa¿am ¿e "poczta pantoflowa"jest w tym przypadku idealna ( nie ma to jak posiedzieæ na ³aweczce w parku i pogadaæ o portalu).
_________________ Nie jestem idealna.........ale idealnie sobie z tym radzê.........:)
W chwilach oczekiwania na zapowiadane wiosenne atrakcje pozapraszajcie na forum trochê wiêcej ludzi. umówmy siê, ¿e walczymy do setki nowych u¿ytkowników. Ten, kto zaprosi najwiêcej (czynnych i unikalnych) u¿ytkowników w dniu, kiedy liczba u¿ytkowników bêdzie wynosiæ 250 otrzyma nagrodê o warto¶ci ok 50z³
Najpierw poczytajcie instrukcjê zapraszania - ¿eby system je zlicza³.
admin, choæ zaprasza - nie bierze udzia³u w konkursie - zaproszone przez niego osoby odliczymy od tej setki
Mamut55 tak najpro¶ciej-
Poprostu link który kopiujesz i wysy³asz jest linkiem z Twojego profilu-i je¶li kto¶ przez ten w³a¶nie link siê zaloguje wiadomo,¿e to w³a¶nie Ty wys³a³e¶ zaproszenie
tzn.Marek widzi to jako administrator.
Przed chwil± to wypróbowa³am
Dzia³a
_________________ Nie jestem idealna.........ale idealnie sobie z tym radzê.........:)
pamiêtajcie, ¿e to musz± byæ aktywni forumowicze - tacy, którzy siê loguj±, maj± trochê postów itp.
Ja widzê jeszcze IP-ki, wiêc proszê nie próbowaæ kombinacji - jedyn± mo¿liwo¶ci± s± m±¿ i ¿ona lub dzieci, a nawet babcia, ale wszyscy aktywni (³±czymy pokolenia)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum