Mam pewn± propozycjê-mianowicie nie mamy na naszym forum miejsca gdzie tak poprostu mo¿na sobie pogadaæ(o byle czym ) ,po¿artowaæ czy chocia¿by przywitaæ siê.Takie ogólne ble,ble,ble bez konieczno¶ci zak³adania nowego tematu co kilka dni.Co Wy szanowni Forumowicze na to??(i Ty adminie?)
Je¶li kto¶ nie chce to przecie¿ nie musi korzystaæ
No chyba ¿e nasze forum ma byæ uporz±dkowane,powa¿ne(z ma³ymi wyj±tkami-janan-ech te adminowe jaja)
itp,itd........
Proszê o opinie
_________________ Nie jestem idealna.........ale idealnie sobie z tym radzê.........:)
mo¿e byæ, tylko bez jaj :)
pierwszym moim wpisem wprowadzam absolutny zakaz nie przyznawania siê do znajomo¶ci z Adminem podczas pilnowania dzieci na placu zabaw w parku.
Ha ha ADMIN szczerze mówi±c za³o¿y³am ten topik m.inn.z my¶l± w³a¶nie o tym ¿eby Ciê zawiadomiæ ¿e nie³adnie nie powiedzieæ cze¶æ znajomej z forum:lol: my¶la³am ¿e mnie nie pozna³e¶........
_________________ Nie jestem idealna.........ale idealnie sobie z tym radzê.........:)
Przy okazji -ja wypadam z siatkówki na miesi±c ale je¶li by³by kto¶ chêtny pograæ dwa razy w tygodniu-pó¼nym popo³udniem to zapraszam.Nie wiem jeszcze kiedy na dobre zaczniemy bo trzeba za³atwiæ formalno¶ci dotycz±ce wynajmu sali gimnastycznej na nowy rok szkolny ale napewno Was zawiadomiê i podam szczegó³y w³a¶nie tutaj
Marku a Ty nie poobserwowaæ przyjd¼ tylko zagraæ
Faktycznie dobrze ¿e mogê klikaæ
Renatka-nie wiem o co chodzi...ale ........jakby¶ by³a chetna pograc wsiatkê to mozesz na mnie liczyc :) daj znac tylko kiedy,gdzie i o której :D lubie sobie pograc,moze nie jestem super zawodniczk ale...ale.....
ja tradycyjnie juz po pracy,popijam sobie zimne piwko i relaksuje sie :) jutro a w sumie juz dzis WOLNEeee
siatkówka? ³adnie, ³adnie ... dawno nie gra³em ale jak siê zbiera jaka¶ ekipa (nie na poziomie zawodowym :P ) to ja siê chêtnie do³±cze - o ile mój ma³y syn mi na to pozwoli
_________________ Picasso
----------------------------------------------------------------------------------------
"Nie znaleziono klawiatury. Naci¶nij dowolny klawisz." Microsoft...
Kuruj sie Renatko to poszalejemy amatorsko w siatke :D innej opcji nie ma mysle ze do tego czasu sam± gadk± skusimy jeszcze paru forumowiczów :) by³oby super :)
a tak poza tym nie moge zasn±c i gdzie mia³am najpierw zajrzec jak nie TUTAJ? :) Skoro czynne 24h ? :D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum