Jak na ka¿dym forum, tak i na naszym nie mo¿e zabrakn±æ koncika gdzie mo¿na zajrzeæ i po¶miaæ siê z dowcipów, rysunków czy te¿ ¶miesznych zdjêæ.
Ka¿dy zna przecie¿ jakie¶ dowcipy o Jasiu, blondynkach czy Eciku. Jedne s± stare, inne dopiero co wchodz± do obiegu i warto je "pu¶ciæ" dalej.
My¶lê, ¿e bêdziecie tu czêsto zagl±daæ i oczywi¶cie dorzucaæ coraz to nowe.
Dwaj podró¿nicy od dwóch tygodni przemierzaj± pustyniê.
- Chyba nieprêdko znajdziemy drogê - mówi pierwszy.
- Zapasy siê jutro skoñcz±.
- Ale mam dla ciebie dwie wiadomo¶ci. Dobr± i z³±. Któr± najpierw chcesz us³yszeæ?
- Zacznij od z³ej.
- Od jutra wpierdzielamy piasek.
- A ta dobra?
- Mamy ¿arcia do koñca ¿ycia!
- Panie doktorze,strasznie bol± mnie bimbole.
- Niech siê pan rozbierze,obejrzymy (ogl±da). Hmmm... Nie wiem co to mo¿e byæ,trzeba bêdzie zrobiæ badania krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszed³ do tego laboratorium, zrobi³ badania odebra³ wyniki. Nastêpnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bol± i ¿e jutro idzie do lekarza z wynikami. Kumpel - jako ¿e kiedy¶ trochê siê interesowa³ medycyn± mówi:
- S³uchaj, ja siê na tym trochê znam,poka¿ mi te wyniki z laboratorium,ja ju¿ dzisiaj powiem co ci jest. Obejrza³ uwa¿nie te karteluszki z laboratorium i mówi:
- Uuuuu, stary, przejebane masz.....Zobacz co ci tu napisali!!!! AB
- Co to znaczy?
- Amputowaæ Bimbole... Ale to jeszcze nie koniec z³ych wie¶ci, patrz tu dalej jest napisane Rh czyli Razem z h..... .
Ostatnio zmieniony przez marekdym 2009-02-20, 10:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
¯ona wróci³a wcze¶niej do domu i zasta³a mê¿a w wyrku z piêkn±, m³od± seksown± dziewczyn±.
- Ty niewierna ¶winio - wydziera siê na ca³e mieszkanie.
- Jak ¶miesz to robiæ MI, matce twoich dzieci ?!? Wychodzê, chcê rozwodu
M±¿ wo³a za ni±:
- Poczekaj chwilkê, wyja¶niê ci jak to by³o...
- Nie wiem w sumie na co mam czekaæ, ale to bêdzie ostatnia rzecz jak± od ciebie s³yszê, streszczaj siê.
- Jad±c do domu z pracy zobaczy³em jak ta m³oda dama ³apie stopa, zlitowa³em siê i zabra³em. Ju¿ w samochodzie zauwa¿y³em, ¿e jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyzna³a mi, ¿e nie jad³a od trzech dni. Tak siê wzruszy³em, ¿e przywioz³em j± do domu i da³em jej twoj± wczorajsz± kolacjê, której nie zjad³a¶ bo siê odchudzasz. Biedaczka poch³onê³a j± w dos³ownie dwie minuty. Popatrzy³em na jej umorusan± twarz i zapyta³em, czy nie chce siê wyk±paæ. Kiedy bra³a prysznic, zauwa¿y³em, ¿e jej ubrania te¿ s± brudne i jest w nich pe³no dziur wiêc da³em jej twoje jeansy , których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz. Da³em jej te¿ koszulkê, któr± kupi³em ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, ¿e "nie mam dobrego gustu". Da³em jej sweter, który dosta³a¶ od mojej siostry na ¶wiêta a ty go nie nosisz tylko dlatego ¿eby j± denerwowaæ. Do kompletu dorzuci³em jeszcze buty, które kupi³em ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauwa¿y³a¶, ¿e twoja psiapsiu³a ma takie same... By³a mi bardzo wdziêczna i kiedy odprowadza³em j± do drzwi zapyta³a siê ze ³zami w oczach:
Rok 2008.
Do ¿o³nierza pilnuj±cego wejscia do kancelarii premiera podchodzi staruszek i prosi:
- Panie oficerze, ja tak bardzo chcia³bym siê widzieæ z premierem Kaczyñskim...
- Prosze pana - t³umaczy wojak.
- Jaros³aw Kaczynski nie jest juz premierem.
- No tak..... dziekujê - mówi staruszek i odchodzi.
Nastêpnego dnia sytuacja sie powtarza.....
- Panie oficerze, ja tak bardzo chcia³bym sie widziec z premierem Kaczyñskim...
- Prosze pana, pyta³ pan juz wczoraj. A ja panu odpowiedzia³em, ¿e pan Kaczynski nie jest ju¿ premierem...
Staruszek znów dziekuje i odchodzi, i tak przez kilka dni.
W koncu po kolejnym pytaniu zo³nierz nie wytrzymuje:
- Przychodzi pan tu od tygodnia i za kazdym razem t³umacze panu, ze pan Jaros³aw Kaczynski nie jest juz premierem.
- Wiem panie oficerze - usmiecha sie staruszek - ale ja poprostu uwielbiam tego s³uchaæ.
Zo³nierz salutuje, usmiecha siê i mówi:
- Zatem do zobaczenia jutro!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum